Daca ar fi contat doar reactia publicului, Natalie Cole ar fi cantat probabil toata noaptea la primul sau concert din Romania, sustinut pe 27 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti.
Rareori se intampla ca artista americana, castigatoare a 9 premii Grammy, sa se intoarca de doua ori pe scena pentru bis, dar la Bucuresti a facut acest lucru, entuziasmata de reactia publicului din Romania, care a facut-o sa se simta grozav. “Unul dintre cele mai bune concerte, mi-a placut foarte mult publicul, pentru ca erau foarte receptivi si atenti la ceea ce faceam eu pe scena”, a declarat Natalie Cole dupa eveniment. Ultimele melodii le-a cantat desculta, dar la fel de stralucitoare si plina de energie ca pe tot parcursul spectacolului.

Playlist-ul concertului a cuprins 21 de melodii, dintre cele mai cunoscute ale artistei, marea majoritate de pe albumele Unforgettable…with love si Still Unforgettable. Pe jumatate energic, pe jumatate romantic, concertul a atins cu siguranta toate gusturile celor prezenti si a pus in evidenta inca o data faptul ca Natalie Cole este si ramane o mare voce, mostenitoare de drept a tatalui ei, celebrul Nat King Cole. O calatorie muzicala in anii de aur, cu scurte, dar emotionante introduceri pentru fiecare cantec (Smile, incredintat de Charlie Chaplin lui Nat King Cole, Coffee time, recomandarea speciala a lui Tony Bennet pentru albumul Still Unforgettable, Mona Lisa, femeia misterioasa despre care tatal ei ii canta in copilarie si in a carei existenta Natalie Cole a crezut pana cand a crescut, sperand mereu sa o intalneasca), cu melodii atent alese si cu povesti la fel de pline de farmec, care au dezvaluit publicului roman lucruri inedite.

Poate cel mai asteptat si emotionant, in acelasi timp, moment al serii, a fost faimosul duet al artistei cu tatal sau - Unforgettable - un duet excelent ilustrat cu imagini ale cantaretei din copilarie, alaturi de tatal si de restul familiei sale. Reactia publicului a fost pe masura, la fel cum s-a intamplat pe tot parcursul concertului. Walking my baby back home, al doilea duet al artistei cu tatal sau, de data aceasta intr-o alta nota, mai jucausa si vesela, Fever, Route 66, Nice’n’easy, acestea sunt doar cateva dintre melodiile interpretate la Bucuresti si pe care publicul le-a rasplatit din plin cu aplauze.

La succesul spectacolului au contribuit aseara si muzicienii lui Natalie Cole, care au performat la cel mai ridicat standard, cu o bucurie de a se afla pe scena cum numai la marii artisti se poate gasi. Alessandro Alessandroni - clape, David Lawrence Koonse Jr - chitara, Edwin Uel Livingston - bass, Robert Lee Miller Jr - tobe, Joshua Lee Nelson - pian si Gail Deadrick - musical director au fost cei care s-au aflat pe scena alaturi de Natalie Cole.

Cantareata americana va pleca astazi spre Varsovia, urmatoarea destinatie de concert din turneul de promovare a albumului Still Unforgettable si s-a declarat extrem de multumita de sederea si de concertul de la Bucuresti.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.