Amy Winehouse nu scapa nicio ocazie de a se face remarcata, exemplu fiind si apritia la evenimentul Q Awards, unde si-a etalat operatia de marire a sanilor in costumatii excentrice
Desi se afla in compania verisoarei si protejatei sale in varsta de doar 13 ani, Winehouse a purtat cea mai sumara rochie cocktail posibila. Dupa cateva ore, aceasta s-a schimbat intr-un corset, care pana dimineata a lasat complet la vedere rezultatele operatiei de 5000 de lire sterline, comenteaza DailyMail.

Pe timpul noptii, Amy s-a aratat din ce in ce mai indecenta, atat din privinta tinutei, cat si a comportamentului ciudat. Insarcinata sa ofere premiul pentru cel mai inspirat artist cantaretului reggae Don Letts, Amy nu si-a facut aparitia la momentul stabilit, punandu-i pe organizatori intr-o postura dificila.

In ciuda criticilor, cantareata a petrecut in stilu-i caracteristic pana dimineata, spre deliciul fotografilor. Desi tatal acesteia insista ca Amy a depasit problemele de dependenta, publicul este sceptic cu privire la acest subiect. "Nu si-a revenit complet, insa este pe drumul cel bun", a declarat acesta.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.