Al saptelea film din seria "Harry Potter", "Robin Hood" cu Russel Crowe in rolul principal, noua ecranizare "Alice in Wonderland", realizata de Tim Burton, si animatia "Toy Story 3" se numara printre peliculele cotate cu sanse in a domina topurile incasarilor in 2010, potrivit The Times.
Intitulat "Harry Potter and the Deathly Hallows", noul film al seriei despre tinerii vrajitori ii poarta pe acestia in cautarea unor obiecte cu proprietati magice. Scenariul ii scoate pe eroi din Scoala Hogwarts in cea mai mare parte a filmului, lucru care aduce o schimbare semnificativa de atmosfera, spre deosebire de restul filmelor seriei. Pelicula va avea doua parti, care vor fi lansate in noiembrie 2010 si, respectiv, in iulie 2011, potrivit NewsIn.

Tot anul viitor va rula o noua ecranizare a povestii lui Robin Hood, in care rolul celebrului justitiar din padurea Sherwood va fi interpretat de Russell Crowe (foto). In rolul principalului sau adversar, cel al serifului din Nottingham, a fost distribuit Matthew McFadyen, dupa ce, initial, producatorii doreau ca Russell Crowe sa apara atat ca personaj pozitiv, cat si negativ. Regia este asigurata de Ridley Scott, care a mai lucrat cu Crowe in 2000, la "Gladiator". Noul "Robin Hood" va fi lansat la jumatatea lunii mai.

Nonconformistul regizor Tim Burton va colabora, inca o data, cu Johnny Depp, la o ecranizare inedita a cartii "Alice in Wonderland", in care actorul va juca rolul Palarierului Nebun. Din distributie mai fac parte Helena Bonham Carter, Stephen Fry, Alan Rickman si Christopher Lee, iar scenariul urmareste si o continuare a cartii scrise de Lewis Carroll. Premiera filmului este programata pentru primavara anului 2010.

Al treilea film al seriei de animatie "Toy Story" se numara, si el, printre peliculele care se anticipeaza ca vor avea succes de casa anul viitor. In aceasta noua productie a studiourilor Pixar, jucariile sunt obligate sa-si caute o noua resedinta si un nou stapan, dupa ce proprietarul lor se muta in alt oras, pentru a studia la liceu.

O alta animatie foarte asteptata in 2010 este "Shrek Forever After", al patrulea film din seria despre aventurile simpaticului capcaun de culoare verde. Pe afisul peliculei se vor regasi Mike Myers, Cameron Diaz, Eddie Murphy si toti ceilalti actori care si-au imprumutat vocile personajelor din primele trei filme. Despre "Shrek Forever After" se mai spune ca este o continuare mult mai prietenoasa cu cei mai mici dintre spectatori, iar Paul McCartney si Julie Andrews sunt doi dintre artistii care colaboreaza la realizarea coloanei sonore. Pelicula va fi lansata in iulie.

Alte productii asteptate sa fie pe primele locuri in box-office-ul anul viitor sunt al treilea film din seria "The Chronicles of Narnia", thriller-ul SF "Predators", cu Adrien Brody in rolul principal, si "The Wolfman", remake al unui horror clasic, in care vor juca Benicio Del Toro si Anthony Hopkins.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.