Fanii lui Michael Jackson au lansat o campanie impotriva filmului "This Is It", pe motiv ca acesta acopera problemele tot mai acute de sanatate ale artistului, culminand cu moartea sa, si stresul cauzat de munca la cele 50 de spectacole care urmau sa aiba loc in Londra, scrie cotidianul The Sun.
Campania se intituleaza "This Is NOT It" si a primit, in primele 24 de ore de la lansare, 20.000 de semnaturi online. Purtatorul de cuvant al campaniei spune ca "filmul a fost editat cu viclesug, pentru a maximiza profiturile", arata NewsIn.

Michael Jackson lucra la revenirea sa in lumea muzicii printr-un serie de 50 de concerte cu proiectii tridimensionale, cascadorii care sfideaza gravitatia, teme ecologice si o tehnologie multimedia ce necesita un buget de 25-30 de milioane de dolari.

Producatorul concertelor, Kenny Ortega a editat peste 100 de ore de filmari de la repetitii, pentru a pune cap la cap acest show fara Michael Jackson in carne si oase pe scena. “Nu mi-a placut ideea de prima data. Gandeam ca este prea aproape tragedie, prea emotional. Dar ce e cu adevarat ciudat este ca ultimele cuvinte pe care mi le-a spus Michael, cu o seara inainte, dupa repetitii, au fost <Asigura-te ca fantomele alea or sa iasa de pe ecrane>”, a declarat Ortega, facand referire la proiectiile 3D pe care le pregatea Jackson pentru spectacol.

Documentarul cu titlul "Michael Jackson. This is it" va fi proiectat, si in Romania, in intervalul 28 octombrie-12 noiembrie.

Michael Jackson 'This Is It' - Movie Trailer


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.