Andrew Morton, un controversat scriitor, sustine ca actrita a avut o idila cu iubitul lui Marcheline Bertrand, pe cand avea doar 16 ani, potrivit Tabu.
"Marcheline avea un iubit de care era foarte indragostita, dar Ange s-a culcat cu el pe cand avea doar 16 ani. Mama ei a aflat si a rupt relatia cu barbatul. Cand Jolie i-a recunoscut acum cateva saptamani si fratelui ei, chiar si el s-a intors impotriva ei. Angelina mai are foarte putini oameni in jurul ei care sa o placa sau sa aiba incredere in ea", a declarat o sursa pentru revista Popcrunch.

Britanicul Andrew Morton, autorul biografiei regretatei printese Diana, a precizat la inceputul anului ca va scrie o carte neautorizata despre viata frumoasei actrite hollywoodiene Angelina Jolie, potrivit Cinemarx.

Dupa ce a dezvaluit in operele lui anterioare amanunte picante din vietile unor personalitati contemporane controversate precum Monica Lewinsky, Tom Cruise, Victoria si David Beckham sau Lady Di, Andrew Morton si-a propus sa aduca in prim-plan existenta agitata si plina de culoare a Angelinei Jolie, actrita in varsta de 33 de ani, care a cucerit un premiu Oscar in anul 2000 pentru rolul Lisei Rowe din drama "Girl, Interrupted".

Publicatia New York Post anunta ca jurnalistul britanic monden si scriitorul Andrew Morton vrea sa scrie despre conflictul indelungat dintre Angelina Jolie si tatal ei Jon Voight si despre adoptiile unor copii din tari defavorizate pe care le-a facut vedeta. Intrucat Angelina Jolie este o actrita talentata si cu o cariera cinematografica demna de invidiat in spate, a fost casatorita de doua ori si a divortat de doua ori, este mama a sase copii si partenera de viata a ravnitului Brad Pitt, este ambasadoare a UNHCR Goodwill si adepta a numeroase campanii umanitare, probabil ca Andrew Morton va avea suficient material la dispozitie pentru a-si transforma cartea intr-un best-seller. Celebra editura St. Martin’s Press va publica aceasta carte despre Angelina Jolie in iarna anului 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.