Actorul este vazut deseori plimbandu-se linistit cu motocicleta prin Beverlly Hills. De data aceasta insa, Brad a fost surprins cazut pe sosea, dupa ce a pierdut controlul vehiculului.
Din fericire, actorul nu a patit nimic si nicio alta persoana nu a mai fost implicata in accident, potrivit unor surse citate de TMZ.com

Potrivit martorilor, aflat intr-o intersectie, Brad a incercat sa manevreze motocicleta intre o masina parcata si o alta oprita la semafor, pierzand controlul. In urma incidentului minor, Brad s-a ridicat, a dus motocicleta pe trotuar, dupa care s-a facut nevazut intr-o cladire de apartamente.

Starul din "Inglorious Basterds" este renumit pentru pasiunea sa pentru motociclete, fiind posesorul mai multor vehicule de acest tip. Brad Pitt va aparea din nou in atentia fanilor in cel mai recent film regizat de Terrence Malick, "Tree of Life".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.