Nici nu si-a revenit bine dupa operatia de inlaturare a anevrismului la care a fost supusa in SUA, ca Elena Carstea are din nou motive de suparare.
Casa din Medias pe care o detinea alaturi de mama ei si in care batrana ar fi trebuit sa traiasca linistita e scoasa la licitatie.

In urma cu trei ani, Profira Carstea si fiul ei, Nicolae-Cristinel Carstea, fratele Elenei, au imprumutat de la un localnic, Vasile Hategan, suma de 25.500 de euro, pentru realizarea unei tranzactii. Creditorul, angajat la SNT Transgaz SA Medias, spune ca nu a avut niciun dubiu ca isi va recupera banii si i-a dat.

“Am crezut tot timpul ca familia artistei este de buna credinta. Asa ca, atunci cand Nick mi-a solicitat un imprumut pentru a scoate de sub ipoteca o vila din comuna Bistrita Bargaului, nu am ezitat sa-i sar in ajutor. Am gresit ca nu am verificat cele spuse de acesta. Imobilul din comuna bistriteana era de multa vreme in stadiul de executare silita, in favoarea unei banci. M-au asigurat ca-mi vor returna banii, pentru ca dispun de terenuri la malul marii, de care ar fi fost interesat Gigi Becali”, a declarat acesta pentru Cancan.

Dupa doi ani, Hategan tot nu a reusit sa-si recupereze banii si s-a adresat unui executor judecatoresc. Imobilul cu pricina a fost scos la licitatie, insa nu s-a prezentat niciun ofertant, cu toate ca valoarea acestuia a fost diminuata de la 100.000 de euro initial, la numai 57.562,60 de euro.

Elena Carstea cunoaste problema, dar nu are solutii. Dupa cum se stie, nu a avut bani nici sa-si achite costurile interventiei chirurgicale, daramite sa plateasca pagubele din Romania.” M-am suparat foarte tare cand am auzit. Mi-a spus sora mea, acum cateva luni. Am aflat tarziu. Nu am ce sa fac. Nu am de unde sa le dau banii necesari. Peste sase luni e posibil sa am din nou o interventie pe creier. Am un teren la mare pe care nu l-am mai vandut pentru ca a cazut piata. Nici macar nu am voie sa ma enervez. Ce pot sa zic... au pierdut altii averi intregi, miliarde. Nu trebuia sa pierd si eu ceva?”, spune cantareata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.