A trecut vremea cand vedetele patriei se multumeau cu o simplu sejur pe litoralul Marii Negre. Chiar daca solistii mai au inca turnee la mare, cele mai multe VIP-uri prefera acum vacantele in diverse colturi ale lumii, alegand destinatii din ce in ce mai scumpe si mai exotice.

• Oana Zavoranu si Pepe formeaza unul dintre cele mai fierbinti cupluri de la noi. Cei doi sunt prinsi insa in aceasta vara care mai de care cu noi proiecte de televiziune. Oana de abia a terminat cu telenovela "Numai iubirea" si se pregateste sa se lanseze intr-un nou proiect tot la Acasa tv, in timp ce Pepe a inceput si el un show de vara la Antena 1 - "Cel mai tare din parcare". Chiar si asa, cei doi vor sa-si rupa printre picaturi cateva zile pentru a pleca impreuna intr-o vacanta in America.

• Dupa ce si-au amanat pe ultima suta de metri nunta programata initial pentru luna trecuta, Lili Sandu si Bogdan Stelea vor sa plece si ei in vacanta in Spania, alaturi de fiul fotbalistului, Bogdanel.

• Julia de la Sexxy va avea parte de o vacanta romantica anul acesta. Si asta pentru ca la toamna solista a decis sa se logodeasca cu iubitul ei, impresarul Bogdan Jianu, la Paris. Julia isi doreste ca fericitul eveniment sa se consume la bordul unui vaporas pe Senna, nasii cuplului fiind Romica si Nicoleta Tociu. Apoi fetele de la Sexxy vor pleca in America pentru a sustine cateva concerte pentru Diaspora.

• Prinsa cu filmarile la Eurotombola, Cristina Rus spera sa faca totusi o pauza undeva in luna august. Cristina iti doreste foarte mult ca anul acesta sa plece in Grecia sau Turcia si sa se bucure din plin de soare.

• Proaspat intrata in grupul prezentatorilor de stiri sportive de la Observator, Simona Patruleasa nu este inca foarte hotarata asupra destinatiei pe care o va alege pentru vacanta, mai ales ca nu va avea un concediu foarte lung, iar ofertele primite pana acum sunt toate tentante: "Niste prieteni m-au invitat sa plec cu ei in Turcia pentru cateva zile, dar inca nu m-am hotarat daca ma duc acolo. Apoi, la jumatatea lunii iulie ma duc pentru un weekend in Italia, la niste prieteni. In plus, le-am promis prietenelor mele ca in vara asta mergem la Monte Carlo si nu am de gand sa le dezamagesc, doar ca va trebui sa vad cand ne putem pune in aplicare planul, in functie de concediile colegilor mei de la Antena 1".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.