Actorii Robert De Niro si Jude Law ar putea juca in megaproductia "Thor", care va fi realizata, in 2010, de cineastul britanic Kenneth Branagh, anunta presa de specialitate din SUA.
Producatorii peliculei au demarat deja discutiile cu reprezentantii celor doua staruri, lista actorilor confirmati deja pentru distributie incluzandu-i, deocamdata, pe Samuel L. Jackson si Natalie Portman, scrie NewsIn.

Un alt actor dorit pentru acest film este suedezul Stellan Skarsgard, cunoscut pentru rolurile din "Breaking the Waves", "Good Will Hunting", "Pirates of the Caribbean" si "Mamma Mia!".

Scenariul peliculei, o poveste fantastica presarata cu scene de actiune si suspans, prezinta aventurile unui student la medicina care descopera ca are puteri asemanatoare cu cele ale zeului tunetului la nordici - Thor.

Filmarile productiei vor incepe in ianuarie 2010, iar premiera filmului este programata pentru mai 2011.

"Thor" ar putea marca, astfel, a doua colaborare a lui Kenneth Branagh cu De Niro, dupa "Frankenstein" , film nominalizat la Oscar in 1995 si considerat a fi una dintre cele mai reusite ecranizari ale romanului omonim scris de Mary Shelley.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.