Celebrul cantaret, care s-a casatorit cu iubitul sau David Furnish in cadrul unei ceremonii fastoase in 2005, si-ar fi dorit sa nu fi asteptat asteptat atat de mult sa faca sex.
"Am facut greseala de a nu face sex pana la 23 de ani! Mi-a placut sa fiu cu un alt barbat si m-am simti usurat cand am descoperit cine eram cu adevarat. Am facut greseala sa ma indragostesc foarte repede pentru ca eram naiv si romantic.Sfatul meu este sa nu cautati dragostea. Va va gasi ea cand va asteptati mai putin. Distrati-va, faceti sex protejat si bucurati-va de sexualitatea voastra! Fiti mandri de ceea ce sunteti", a marturisit cantaretul, potrivit ContactMusic.

Cantaretul si-a exprimat regretele printr-o scrisoare fictiva care ii era adresata lui insusi la varsta de 16 ani, in care ofera sfaturi despre cum poti avea o viata fericita

"Am facut multe greseli. Stai departe de droguri, sunt o pierdere de timp. Sustine drepturile omului. Fii iubitor, bun si puternic. Fii un exemplu. O sa ai o viata a naibii de grozava!", a scris Elton John

Intreaga scrisoare a aparut in cartea lui Joseph Galliano ''Dear me: A Letter to My Sixteen-Year-Old Self''.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.