Filmul "Where the Wild Things Are", bazat pe o carte pentru copii care contine doar zece fraze si ilustratii, care va avea premiera in Romania pe 27 noiembrie, este noul lider al box office-ului din SUA, cu incasari de 32,5 milioane de dolari, potrivit Internet Movie Data Base (IMDB).
Filmul, o drama-fantezie, este regizat de Spike Jonze si este bazat pe cartea pentru copii "Where the Wild Things Are" de Maurice Sendack, publicata in 1963. Pelicula a ajuns pe primul loc in box office-ul american in primul weekend de la lansare, depasind asteptarile criticilor care au considerat-o prea intunecata si infricosatoare pentru copii, arata NewsIn.

Filmul spune povestea pustiului neastamparat Max, care dupa ce este pedepsit de parinti intr-o seara face sa creasca in camera sa o misterioasa padure populata cu monstri exotici. Productia peliculei a durat cinci ani.

Urmatoarele locuri in box office-ul american sunt ocupate de thriller-ul "Law Abiding Citizen", regizat de F. Gary Gray, cu Jamie Fox in distributie, care a strans 21 de milioane de dolari, si de filmul horror produs cu buget redus "Paranormal Activity", regizat de Oren Peli, care a inregistrat incasari de 20,2 milioane de dolari.

"Law Abiding Citizen" va avea premiera in Romania pe 4 decembrie, potrivit imdb.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.