Cantareata a recurs la acest truc pentru a se duce linistita la facultate, fara sa fie urmarita de paparazzi. Shakira nu este insa nici prima, nici singura vedeta care apeleaza la acest subterfugiu.
Celebra cantareata vrea sa retraga o perioada din lumina reflectoarelor si sa se concentreze mai mult asupra studiilor. Cantareata este studenta la Istorie, in cadrul UCLA (Universiatea California, Los Angeles), scrie Libertatea.

Astfe, pentru a se duce linistita la cursuri, vedeta a marturisit ca este nevoita sa se deghizeze in barbat: "Obisnuiesc sa-mi iau haine de barbat, imi strang parul si-mi pun o sapca pe cap. Asa nu ma recunoaste nimeni ".

Shakira nu este singura persoana mediatizata in exces care recurge la acest truc. Recent, Beyonce a declarat la randul ei ca obisnuieste sa poarte haine pentru barbati cand iese la plimbare, iar asta tot din cauza paparazzilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.