Ancheta in cazul traficantilor "Rataciti in Panama" a scos la lumina o lista cu clienti din lumea mondena.
Procurorii au ramas surprinsi cand traficantii le-au spus ca renumitul creator de moda Razvan Ciobanu se numara printre consumatorii de stupefiante din Capitala, scrie Click.

In incercarea de a obtine un punct de vedere legat de acuzele care i se aduc, Razvan Ciobanu a fost de negasit dar probabil in zilele urmatoare el va trebui sa se prezinte in fata anchetatorilor si sa le explice acestora daca are vreo legatura cu traficantii care il acuza de consum de droguri.

Traficantii de droguri erau amanti

Potrivit Cancan, Cristian Paraschiv, concurentul reality-show-ului “Rataciti in Panama” avea o relatie seful retelei, Vasile Ciobanu, cunoscut sub numele de “Raj”, despre care se stie ca ar fi bisexual.

Presupusul iubit al lui Paraschiv este cunoscut drept un individ extrem de periculos. In urma cu trei ani, Raj a mai fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc alaturi de alte 17 persoane. Printre suspecti s-au numarat si membri ai clanului Camataru si Corsicanu, plus musculosi din gruparea Sportivilor si Garda de Fier.

DIICOT a informat ca, pe 13 octombrie, inculpatii Vasile Ciobanu, zis „RAJ”, cunoscut membru al lumii interlope din Capitala, si Cristian Daniel Paraschiv, "cunoscut in mediul TV", au fost prinsi in flagrant in timp ce incercau sa vanda unui investigator sub acoperire patru grame de cocaina.

['Ratacit' din Panama, prins cu arme si cocaina]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.