Legendarul grup Bee Gees, din care mai fac parte fratii Barry si Robin Gibb, va sustine, peste doua saptamani, primul recital la TV din 2003, de la moartea celui de-al treilea membru al trupei, Maurice, anunta BBC.
Cei doi vor canta in editia din 31 octombrie a show-ului de divertisment "Strictly Come Dancing", relateaza NewsIn.

Presa britanica anunta, inca de la inceputul lunii septembrie, ca grupul Bee Gees se va reuni, in formula Robin si Barry Gibb, care vor canta din nou impreuna, la sase ani de la decesul fratelui si colegului de trupa Maurice. "Eu si fratele meu Barry am trecut de emotiile create de decesul fratelui nostru, in 2003. E emotionant cand pierzi pe cineva atat de apropiat", a declarat atunci Robin Gibb, care a dezvaluit ca el si Barry planuiesc deja o serie de concerte.

Dupa decesul lui Maurice Gibb, fratii sai au anuntat ca nu vor mai folosi numele Bee Gees. In 2008, insa, Robin Gibb a spus ca el si fratele sau vor canta din nou atunci cand va fi momentul potrivit.

Infiintat in anii '60, Bee Gees este unul dintre cele mai populare grupuri din istoria muzicii pop, cu zeci de milioane de discuri vandute si noua premii Grammy de-a lungul unei cariere de patru decenii. Momentul de varf al grupului a fost catre sfarsitul anilor '70, datorita coloanei sonore a filmului "Saturday Night Fever", care a inclus hit-urile "Staying Alive", "You Should Be Dancing", "Night Fever", "How Deep Is Your Love", "More Than A Woman" si "Jive Talkin'". Trupa a lansat si numeroase piese preluate, ulterior, de zeci de artisti, printre cele mai cunoscute cover-uri numarandu-se "Words", "To Love Somebody" si "I Started a Joke".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.