Single-ul inedit al lui Michael Jackson - "This Is It" - descoperit pe site-ul oficial al regelui muzicii pop, la patru luni de la decesul acestuia, a provocat reactia energica a lui Paul Anka, artistul care se declara coautor al mult-asteptatei piese, informeaza AFP.
La cateva ore dupa postarea "single-ului", de catre reprezentantii companiei Sony, in noaptea de duminica spre luni (ora New York-ului) pe site-ul www.MichaelJackson.com, vedeta anilor '50, Paul Anka, a dezvaluit ca a contribuit la compunerea acestei piese, in 1983, alaturi de Michael Jackson, lucru omis de cei care au lansat aceasta versiune "furata", dupa spusele lui, motiv pentru care va inainta o actiune in justitie.

Intr-o inregistrare video postata pe site-ul TMZ.com, Paul Anka - idolul tinerilor din anii '50 si '60 - a declarat ca Michael Jackson "a furat inregistrarile din studioul sau".

Paul Anka a subliniat ca afacerea trebuie rapid solutionata si ca unul dintre executorii testamentari ai lui Michael Jackson, desemnati chiar de cantaret, si anume producatorul John McClain, a dat asigurari ca partiturile "single-ului" au fost impartite cu Paul Anka.

"Si-au dat seama ca au facut o greseala", a declarat Paul Anka intr-o inregistrare video. "Si-au dat seama ca era vorba de un cantec de-al meu, productia mea, si voi face tot pentru a obtine 50% din drepturile de autor, ceea ce mi se pare just".

Conform New York Times, executorii testamentari ai lui Jackson au publicat recent un comunicat in care se specifica "melodia a fost compusa impreuna cu legendarul Paul Anka". Asa cum informeaza publicatia, "This Is It" are la baza o inregistrare de-a lui Jackson lasata in studio-ul lui Paul Anka, pentru un duo pe care Paul Anka urma sa-l inregistreze.

Noua inregistrare, interpretata de Michael Jackson si avand pe fundal vocile fratilor sai, ca acompaniament, va aparea pe un CD in doua volume, care urmeaza sa fie lansat in luna octombrie. Lansarea CD-ului, va coincide cu premiera filmului omonim "This is it", programata pe data de 28 octombrie.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.