Tom Cruise are de gand sa se casatoreasca luna urmatoare cu colega de breasla Katie Holmes.
Actorul a reusit sa o convinga pe viitoarea mireasa sa-si sarbatoreasca "uniunea" la sediul central al Bisericii Scientologice din Los Angeles. Un adept al religiei scientologice a declarat pentru revista americana More ca "Tom a incurajat-o pe Katie (n.r. crescuta intr-o familie de catolici convinsi) sa imbratiseze religia noastra. Acum e foarte fericit. Este o lupta a lui Tom ca toti cei apropiati lui sa fie adepti scientologiei. Cand Nicole Kidman l-a refuzat, Tom a suferit un adevarat soc".

LUNA DE MIERE PE IAHT

Tom (43 de ani) si Katie (26 de ani) au decis ca, dupa ceremonia de nunta, sa isi petreaca luna de miere la bordul unui iaht de lux. Katie Holmes va fi sotia cu numarul trei a cunoscutului actor. El a mai fost casatorit cu actrita Mimi Rogers si cu Nicole Kidman, alaturi de care a adoptat doi copii. Si spera sa ramana toata viata alaturi de Holmes.

NICOLE NU VREA LA NUNTA

Pentru ca vrea sa le demonstreze lui Connor si Isabellei - cei doi copii adoptati de vedete - ca divortul dintre el si mama lor nu i-a despartit definitiv, Cruise isi doreste ca Nicole Kidman sa vina impreuna cu copiii la nunta. Dar Nicole nu a dat inca un raspuns. Actrita s-a tot eschivat, iar apropiatii sustin ca ar fi o mare surpriza daca ea chiar si-ar face aparitia la nunta fostului sot.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.