Studiourile Warner Bros planuiesc o continuare a serialului TV de succes din anii '80, care va prezenta urmatoarea generatie a bogatei familii Ewing
Noul "Dallas", ce ar urma sa fie difuzat pe canalul de televiziune TNT, va avea in prim plan urmasii celor doua cupluri din serialul original, respectiv John Ross, fiul lui J.R. si Sue Ellen, si Christopher, baiatul adoptat de Bobby si Pamela, potrivit producatorilor implicati in proiect, informeaza presa americana.

Actorii din distributia originala au fost deja contactati pentru acest proiect, Larry Hagman (interpretul rolului J.R. Ewing), Patrick Duffy (Bobby Ewing) si Linda Gray (Sue Ellen Ewing), acceptand provocarea.

Intre timp, un alt studio de productie american, si anume 20th Century Fox, lucreaza la o adaptare a serialului pentru marele ecran.

"Dallas" a fost difuzat timp de 13 sezoane, din 1978 pana in 1991, fiind un veritabil fenomen in toata lumea, inclusiv in unele tari comuniste, in ciuda problemelor legate de difuzarea filmelor al caror scenariu oglindea "viata capitalista". Serialul, despre care se spune ca este un reper al genului "soap opera", are in palmares patru premii Emmy si un Glob de Aur.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.