Regizorul danez Lars von Trier, care anul acesta a starnit controverse cu filmul "Antichrist", va realiza o pelicula science-fiction, cu titlul "Planet Melancholia", potrivit presei de specialitate din Marea Britanie.
Filmul, cu un buget estimat la sapte milioane de dolari, are ca subiect o planeta gigant care apare in apropierea Pamantului. "Gata cu finalurile fericite", a rezumat, sec, Lars von Trier viitorul sau proiect, potrivit NewsIn.

Reprezentantii companiei de productie Zentropa Entertainment spun ca scenariul nu va fi o poveste despre o invazie a extraterestrilor. "Fiind un film despre dezastre, <Planet Melancholia> va folosi efecte speciale, insa nimic comparativ cu cele de la Hollywood", spune producatorul Peter Aalbaek Jensen.

Fillmarile vor fi facute in 2010, in Europa.

In varsta de 53 de ani, danezul Lars von Trier este, pe cat nonconformist, pe atat de apreciat din randul regizorilor contemporani. Cele mai cunoscute pelicule ale sale sunt "Breaking the Waves", "Dancer in the Dark" si "Dogville".

Cel mai nou film al lui Lars von Trier, "Antichrist", a starnit un val de controverse in 2009, din cauza scenelor de sexualitate si violenta. Pelicula a participat la competitia oficiala de la Cannes, unde actrita din rolul principal, Charlotte Gainsbourg, a fost recompensata cu premiul pentru cea mai buna interpretare feminina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.