Nici cancerul nu a reusit sa-l sperie pe Cristian Tantareanu, care a inceput deja pregatirile pentru pomana pe care intentioneaza sa o faca chiar in timpul vietii, dupa obiceiurile oltenesti.
Abia intors de la Paris, unde a fost operat de cancer la colon, milionarul de la Corbeanca intentioneaza sa dea de pomana pentru sufletul lui chiar in timpul vietii si sa le demonstreze astfel tuturor ca nu se teme de moarte.

"O sa-mi fac pomana acum, cat traiesc, fiindca vreau sa o fac dupa placul meu. Le dau la toti sa bea si sa manance ca sa mor eu impacat!", a declarat acesta, potrivit Click!

Pomana in timpul vietii este un obicei care se regaseste in special in Oltenia, unde preotul canta ca la mort si sfinteste bucatele. Obiceiul se incheie cu o petrecere mare, ca la nunta. Tantareanu isi va pune la munca bucataresele, caci va avea sute de invitati si un meniu romanesc cu sarmalute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.