Dupa ce i-ati cunoscut pe cei 10 fermieri si i-ati ales pe cei mai simpatici,” Fermier Caut nevasta“ continua cu povesti interesante si intamplari haioase.
Luana Ibacka este vedeta care va prezenta paradisul rural si va va face cunostinta cu protagonistii. Avand o experienta de 10 ani in televiziune, Luana a colaborat cu mai multe posturi TV, in calitate de realizator-prezentator. In ultimii ani, Luana s-a specializat in design interior, devenind un expert in media home&deco.

Primii 5 fermieri care au primit cele mai multe scrisori de la admiratoare, vor porni astazi in cautarea dragostei adevarate.

Pentru inceput, fiecare burlac isi alege 5 fete, iar dupa diverse intalniri in care ajung sa isi cunoasca mai bine pretendentele, acestea sunt eliminate pe rand din competitie.

Trei fete ramase in competitie pentru fiecare fermier vor testa sansele unei eventuale casnicii mergand acasa la potentialii lor soti, la ferma. Cu aceasta ocazie, burlacii vor arata cat sunt (sau nu) de gospodari, si veti vedea cum au de gand sa le cucereasca pe orasence. Diversele activitati organizate la ferma ii vor ajuta pe barbati sa isi aleaga o singura femeie. Dupa ce sunt prezentati familiei “aleselor”, fermierii isi vor petrece impreuna cu fetele lor un weekend romantic, urmand ca la final sa aflati daca este sau nu… dragoste adevarata.

Viata rurala poate deveni brusc mult mai atractiva pentru multe dintre orasencele dornice de iubire. Pregatiti-va pentru lacrimi, bucurie si gelozie, toate intr-o calatorie a dragostei. Traiti din plin emotia la “Fermier. Caut nevasta!”, din 12 octombrie, in fiecare luni, de la ora 20.30, la Prima TV.


Extra info: Din 2007, Prima TV face parte din prestigiosul grup pan-european ProSiebenSat.1, care mai opereaza in Romania prin postul de televiziune Kiss TV, radiourile Kiss FM, Magic FM, One FM si platforma de video sharing MyVideo.ro



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.