Saptamana aceasta incepe vacanta si pentru Andreea Marin. Daca sezonul "Surprizelor" deja s-a incheiat, Andreea isi va lua vineri, 8 iulie, la revedere si de la ascultatorii de pe frecventa StarFM, unde a realizat o serie de emisiuni sub titulatura "Zambeste, cineva te iubeste!" alaturi de Cove. Andreea nu va sta insa prea mult timp acasa pentru ca sambata isi va lua zborul spre Franta pentru a realiza spotul la o reclama pentru produse cosmetice.

Multe vedete autohtone au reusit sa-si vanda imaginea foarte bine, obtinand venituri substantiale din diferite reclame ale unor produse, in special cosmetice. Andreea Marin - "Zana Surprizelor" a castigat de cativa ani incoace foarte mult datorita vanzarilor pe care le are firma Garnier, reprezentanta a grupului L´Oreal, a carei imagine in tara noastra este chiar Andreea.

Reprezentantii cunoscutei firme au fost mai mult decat multumiti in ceea ce priveste vanzarea produselor cosmetice pe piata romaneasca, motiv pentru care au venit din nou cu o propunere pentru Andreea. Vedeta tv va realiza spotul pentru o noua reclama la produsele Garnier. Aceasta va echivala, se pare, si cu o noua schimbare de look pentru vedeta "Surprizelor", care o va avea alaturi in reclama si pe sora sa.