Paul Di'Anno, primul solist al celebrei trupe britanice Iron Maiden, intre anii 1978 si 1981, va sustine un concert la Cluj-Napoca pe 20 noiembrie, in Irish Music Pub.
“Paul Di’Anno, prima voce a celebrei formatii britanice Iron Maiden, ajunge la Cluj-Napoca, pentru un concert special, in 20 noiembrie, in Irish & Music Pub. Acest concert fac parte din turneul mondial ce cuprinde aproape 30 de tari printre care: Japonia, Mexic, Brazilia, Australia, Germania, Spania, Norvegia, Romania, Irlanda si multe altele. Paul Di’Anno va prezenta atat piesele de rezistenta care l-au facut celebru alaturi de Iron Maiden - dintre care amintim: <<Running Free>>, <<Phantom of the Opera>>, <<Transylvania>>, <<Iron Maiden>>, <<Killers>>, cat si altele mai noi care au fost incluse pe albumele alaturi de formatiile cu care acesta a mai cantat”, se arata intr-un comunicat de presa de vineri al organizatorilor evenimentului, revista Maximum Rock si Promusic Prod, potrivit NewsIn.

In deschiderea lui Di’Anoo vor concerta norvegienii de la Thunderbolt, cei care au deschis concertul King Diamond de la Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.