Dupa ce Mihaela Radulescu a anuntat ca se intoarce la Antena 1, a venit randul rivalei sale, Andreea Marin, sa-si exprime dorul de televiziune.
Intr-un interviu acordat ziarului "Ring”, fosta prezentatoare recunoaste ca doreste sa se implice cu toata pasiunea intr-o noua emisiune, dar numai in conditii de calitate ridicata.

“M-as implica din nou si nu oricum, ci cu toata pasiunea care descrie felul in care eu mi-am facut meseria si pana acum, dar numai in conditii de calitate ridicata. Alegerea mea este clara: n-as face ceva mai prost decat am facut in trecut si nu m-ar interesa nicio oferta, oricat de tentanta, daca in spatele ei se ascunde un program tv de o calitate indoielnica. Dar puterea de a alege este avantajul celui care a construit temeinic si nu-si face griji ca, daca de maine nu mai apare pe micul ecran, nu mai are cu ce trai. Asta e singurul mod in care eu imi explic compromisurile - inacceptabile pentru mine - pe care le-au facut oameni de televiziune pentru care aveam un anumit respect si care, iata, au coborat foarte mult stacheta. Dar, in fond, e problema fiecaruia, pe termen lung efectele fiecarui tip de atitudine se vor face simtite.”



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.