Din cauza ca sotul ei are probleme financiare foarte mari, Monica Columbeanu munceste pe branci pentru a-si mentine stilul de viata pretentios.
In numai un an mult-ravnitul miliardar Irinel Columbeanu a saracit cu 100 de milioane euro, ajungand in coada clasamentului celor mai bogati oameni din tara.

Dar situatia nu pare sa o ingrijoreze prea tare pe sotia lui, Monica. Notorietatea i-a adus vedetei o multime de contracte, care, in ultimii ani, i-au imbogatit conturile cu sume exorbitante si a ajuns la un nivel financiar la care isi poate satisface capriciile cu care Iri a invatat-o si, mai mult, pare sa fie indeajuns de responsabila incat sa aiba grija si de sotul si de fiica sa.

"Castig suficient ca sa-mi intretin toata familia. Bine, tot datorita lui Iri am ajuns la nivelul acesta. Acum, sunt imaginea Casei Vernescu si ma ocup de relatia cu presa. Suntem prieteni cu patronii de aici, dar, intr-adevar, exista un contract intre noi"
, a declarat Monica, pentru Click!.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.