Celebra creatoare de moda Rita Muresan trece prin mari emotii acum in Germania, unde fiica ei cea mare a suferit marti a sasea operatie de reconstructie a mainii.
Rebeca, in varsta de 12 ani, sufera teribil in urma unui accident petrecut in 2005, atunci cand, incercand sa salveze de la moarte un baietel, un blat de marmura de 80 de kilograme s-a prabusit peste ea si i-a zdrobit mana.

De atunci, fetita a trecut prin cinci operatii de reconstructie a falangelor, insa nici una nu a avut finalitatea dorita, insa Rita si fostul ei sot, afaceristul Nelu Muresan, au gasit puterea sa-si mai vada inca o data fetita pe masa de operatie, sperand ca pentru ultima oara.

"Rebe a iesit, e bine. Operatia a fost mai lunga si mai complicata decat se astepta doctorul, dar a decurs bine. Acum s-a trezit. O doare rau, dar ii dau calmante. Urmeaza recuperarea",
a declarat pentru Click! Rita Muresan, la doar cateva minute dupa operatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.