La un an dupa divort, regizorul se destainuie revistei Esquire cu privire la sentimentele pentru fosta sotie si experienta divortului
Actorul nu contesta calitatile fostei sale sotii, nici faptul ca inca o mai iubeste, insa indica si punctele slabe ale artistei, intr-un interviu pentru ultimul numar al publicatiei.

"Este ca un manifestant de prima mana. Madonna face ca lucurile sa devina realitate. Chiar si in competitie cu tineri de 23 de ani, ii va intrece in dans si muzica. Are o minte deschisa si orizonturi largi", isi elogiaza acesta fosta sotie.

"Si da, inca o mai iubesc, insa cred, de asemenea, ca este cam retardata", a continuat Ritchie, in aceeasi nota de sinceritate. Cat despre divort, Guy admite faptul ca nu i-a fost usor sa treaca prin aceasta experienta: "Durerea nu este o iluzie, o simti, am trecut prin asta si stiu ce vorbesc", citeaza HuffingtonPost.





Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.