Invitata in emisiunea "Live From Studio Five", La Toya a vorbit despre regele pop ca despre un Dumnezeu.
Sora artistului si-a justificat comparatia prin faptul ca de-a lungul vietii sale, Michael a incercat sa raspandeasca pacea si dragostea in lume.

"Michael a fost foarte, foarte special si mama noastra mereu spune asta. Era diferit de ceilalti. Intotdeauna am spus ca nu e Dumnezeu, dar e precum El. A fost intr-adevar un fel de Dumnezeu. Nu vroia decat sa raspandeasca dragostea si tot ceea ce a facut a fost minunat. Cand erai in preajma lui, simteai acest lucru.Simteai acea energie. Era diferit fata de felul in care il stia restul lumii. Acea energie era foarte puternica, foarte intensa. Iti facea placere sa stai in preajma lui"
, a spus La Toya.

De asemenea, sora megastarului a vorbit si despre cele 50 de concerte pe care regele pop urma sa le sustina pe Arena O2 din Londra si pe care le considera vinovate de moartea sa.

"Sincer, nu cred ca ar fi putut sustine 50 de concerte. In nici un caz. Nici macar o persoana perfect sanatoasa n-ar fi reusit. A fost prea mult pentru el", a adaugat aceasta.

La inceputul acestei luni LaToya a declarat ca pana si fiica megastarului, Paris Jackson, a observant ca repetitiile pentru concertele din Londra il epuizasera. "Paris mi-a spus intr-o zi ca Michael lucra foarte mult si nu avea timp sa se odihneasca", a marturisit vedeta in varsta de 53 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.