Actorul american Adrien Brody, castigator al unui Oscar, in 2003, pentru rolul din "The Pianist", a acceptat sa joace in noul film din seria "Predator", care va fi lansat in iulie 2010, scrie presa de specialitate din SUA.
Pelicula se va intitula "Predators" si va urmari povestea unui grup de luptatori de elita care ajung sa fie vanati de extraterestrii "construiti" ca veritabile masini de ucis.

Potrivit NewsIn, alaturi de Brody, in film va juca un obisnuit al filmelor de actiune, Danny Trejo, care a mai aparut, printre altele, in "Heat", "Reindeer Games", "Con Air" si "Anaconda".

Filmul va fi regizat de Nimród Antal, care a devenit cunoscut, in 2007, datorita horror-ului "Vacancy". Producator va fi celebrul cineast Robert Rodriguez, iar filmarile urmeaza sa inceapa luna viitoare, in Hawaii.

Seria "Predator" a fost inaugurata in 1987, cu Arnold Schwarzenegger in rolul principal. Filmul regizat de John McTiernan a fost nominalizat, un an mai tarziu, la Oscar, iar criticii il considera unul dintre cele mai valoroase SF-uri de actiune, cu accente de thriller si horror.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.