Prin implicarea in jocul video Lego Rock Band, David Bowie s-a transformat intr-o figurina Lego. Si cum targetul vizat de producatorii acestui joc sunt copiii si adolescentii, trackurile incluse pe coloana sonora au fost adaptate la un format mult mai prietenos si atractiv.
Bowie este al doilea mare nume care ia parte la acest proiect. Noul sau look de omulet din lumea Lego a fost dezvaluit chiar azi, prin intermediul unor imagini sugestive. Cu un ochi verde si unul caprui, jocul video vrea sa readuca in atentie imaginea pe care vedeta rock n' roll o expunea prin anii 1980.

Cei pasionati de aceasta modalitate de relaxare, il vor putea ‘manevra' pe David Bowie pe ritmurile hitului 'Let's Dance'. In saptamanile ce vor urma, va veni randul lui Iggy Pop sa devina un personaj Lego.

Potrivit Musichat, Lego Rock Band va fi lansat in data de 3 noiembrie si va fi disponibil pe PS3, Xbox 360, Wii si Nintendo DS. Cunoscatorii stiu mai bine...



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.