Virgil Iantu prezinta din 8 octombrie "Mobilul", un reality-show - concurs de senzatie, care a facut inconjurul lumii.
Undeva in oras un telefon suna. Ce faci, raspunzi? Daca da, ai parte de aventura vietii tale, dar si sansa de a castiga 10.000 de lei.

Cu un singur apel telefonic, "Mobilul" va schimba viata participantilor, pe care ii va desprinde din cotidian si ii va "arunca" intr-un joc de-a soarecele cu pisica, in valtoarea unui concurs contra cronometru.

Doua telefoane mobile sunt amplasate in locatii diferite, urmand ca ambele sa sune aproximativ in acelasi timp. Oricine poate raspunde. Cei care o vor face, vor auzi o voce care ii anunta ca pot castiga 10.000 de lei.

Din momentul in care raspund la telefon, concurentii au la dispozitie 5 secunde pentru a decide daca intra sau nu in joc. Daca accepta provocarea, competitia incepe imediat. Totul contra cronometru!

In fiecare saptamana, doi concurenti trebuie sa coopereze pentru a indeplini cinci misiuni care ii vor duce in final spre servieta cu cei 10.000 de lei. Ei se vor putea folosi de indiciile oferite de Virgil Iantu, cel care va dirija competitia. Acesta va tine legatura cu concuretii doar prin intermediul telefonului mobil, prin care le va comunica sarcinile, dar si ponturile pentru a ajunge la bani.

Daca participantii nu vor reusi sa duca misiunea pana la capat, Virgil le va oferi contra cost informatii suplimentare. Pentru fiecare element ajutator suma finala se va micsora cu 500 pana la 1000 de lei, in functie de importanta pontului.

Concurentii vor incerca sa treaca peste toate obstacolele concursului pentru a ajunge la marele premiu, dar la proba finala vor concura unul impotriva celuilalt.

Cat de bine vor colabora concurentii si cat de greu le va fi sa indeplineasca sarcinile jocului, veti vedea din 8 octombrie, in fiecare joi seara, de la ora 20:30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.