Persoana care a pus capat zvonurilor si banuielilor este chiar bunica artistului, care asigura ca Justin este un barbat liber
Mai mult, familia artistului sustine ca Justin nu a fost pe deplin implicat intr-o relatie pe termen lung cu Jessica. Astfel, informatiile intaresc zvonurile potrivit carora Justin a pus capat unei relatii de doi ani si jumatate cu actrita, potrivit DailyMail.

"Jessica isi dorea sa se casatoreasca, dar Justin nu este pregatit sa faca acest pas. Este ocupat cu un nou proiect la care lucreaza din greu pentru a iesi cat mai bine. Din privinta noastra a fost mereu singur, femeile vin si pleaca din viata lui, dar nu este nimic serios", a vorbit in numele familiei bunica artistului, Sadie Bomar, pentru revista Closer.

Si pentru ca situatia sa fie si mai clara, cantaretul de 28 de ani a fost vazut weekendul trecut in compania unei femei necunoscute, iar asta dupa ce s-a zvonit ca artistul se intalneste in secret cu Rihanna.

In prezent, cei doi se afla in locatii diferite. In timp ce Jessica filmeaza in Vancouver, pentru "A-Team", Justin isi petrece timpul la Hollywood.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.