Trupa Black Eyed Peas, castigatoare a trei premii Grammy, va sustine, in premiera, un concert intr-un avion Boeing care va decola, vineri, din orasul australian Melbourne, informeaza reprezentantii casei de discuri Universal Music.
Concertul, care va avea un caracter privat, este programat pe durata a trei ore de zbor de la Melbourne la Perth, in cadrul turneului australian al trupei, arata NewsIn.

La ineditul concert vor asista 140 de invitati VIP si 30 de castigatori ai unei competitii nationale, care vor avea posibilitatea de a-si demonstra calitatile vocale alaturi de membrii trupei, intr-un show karaoke. Fanii americani au avut la dispozitie 10 bilete la concertul din avion, care au fost scoase la licitatie, in scopuri caritabile, pe eBay.

Aeronava dedicata concertului a fost transformata, dupa trei luni de planificari la care au participat 50 de oameni, intr-o adevarata sala de festivitati.

Black Eyed Peas au intrat in istorie cu cele mai multe saptamani consecutive, 26, petrecute pe prima pozitie in Billboard Hot 100 Chart. Melodia "I Gotta Feeling" ocupa prima pozitie de 14 saptamani, dupa ce a inlocuit in fruntea clasamentului hit-ul anterior semnat Black Eyed Peas, "Boom Boom Pow", un record absolut pentru o trupa in istoria de 51 de ani a topului Billboard.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.