Concertul trupelor germane Alphaville si Bad Boys Blue la Bucuresti, programat pe 13 octombrie la Sala Polivalenta, a fost amanat, urmand sa aiba loc, cel mai probabil, in martie 2010, au anuntat organizatorii evenimentului.
"Din cauza unor probleme de natura tehnica ce nu au putut fi rezolvate in timp util, s-a hotarat ca acest eveniment sa se amane. Biletele achizitionate raman valabile pentru urmatoarea data care va fi comunicata in cel mult o luna. Cei care doresc sa isi recupereze banii, o pot face din locurile de unde si-au achizitionat biletele", precizeaza organizatorii, Kompas Events, potrivit NewsIn.

Alphaville si Bad Boys Blue sunt doua dintre numele emblematice ale muzicii disco din anii '80, care au lansat hit-uri ca "Forever Young", "Big in Japan", "Sounds Like a Melody", "You're a Woman", "Pretty Young Girl" sau "I Wanna Hear Your Heartbeat".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.