Componenta grupului "Divertis" a recunoscut ca s-a casatorit in mare secret, insa evita sa dea detalii despre sotul ei, care se zvoneste a fi actorul Ionut Grama.
Catalina Ionescu, alias Jojo, a anuntat ca s-a maritat recent, cu un barbat pe care l-a cunoscut in urma cu doar cateva luni. Potrivit Cancan, alesul blondei este Ionut Grama, actor la Teatrul Act.

Insa in timp ce Jojo se declara incantata de acest pas si spune ca a facut cea mai buna alegere, actorul marturiseste pe contul Facebook, mai in gluma, mai in serios: "They call me Mr. Jojo".

"Doamne pazeste, sta omu' linistit in casa lui, si ziarele il combina. Oameni buni, contrar celor aparute in presa de astazi, NU m-am insurat cu Jojo!!! Dar e amuzant, oricum...n-am reusit sa fac senzatie cu actoria si cu premiile, dar am devenit subiect de ziar din greseala. (Hmm, ce-ar fi sa profit de stirea asta...)", a comentat acesta la reactiile prietenilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.