Insotita de unul dintre cei mai frumosi barbati din lume, Egill Arnljots, Monica Columbeanu a venit la ProFm unde a vorbit despre presupusa relatie a sotului ei cu ieseanca in varsta de 30 de ani.
“Probabil ca e foarte frustrant sa nu fi facut nimic pana la 30 de ani si atunci a fi pe prima pagina a unui ziar poate fi o mare realizare pentru ea”, a spus Monica Columbeanu despre ieseanca de 30 de ani.

“Evident ca nu ma deranjeaza, chiar eu i-am propus sotului meu de nenumarate ori sa vina acasa cu o domnisoara oricand isi doreste. Nu m-ar deranja sa fie cu altcineva pentru ca in general eu nu pun pret pe accesorii”, a completat doamna Columbeanu.

Intrebata daca sotul ei i-a propus aceleasi lucru, vedeta a declarat: “Nu, pentru ca el ma adora si incearca sa ma faca fericita”.

Monica Columbeanu a dezvaluit de asemenea ca se va muta intr-un apartament din Bucuresti dar nu stie daca va locui singura, pentru ca “inca” este casatorita. Mai mult, fotomodelul a specificat ca si-ar dori sa traisca alaturi de fetita ei in Beverly Hills, L.A.

Intrebata de unul din ascultatori daca este multumita de actualul sofer, Monica a marturisit ca “nu prea”, pentru ca “un sofer ar trebui sa conduca din mai multe puncte de vedere”.

Doamna Columbeanu le-a povestit ascultatorilor ProFM si despre dorinta ei de a avea o cariera politica, dar si despre stilul ei de viata care o ajuta sa se mentina in forma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.