Kate Beckinsale a fost incoronata de revista Esquire drept cea mai sexy femeie din lume in anul 2009. Actrita este vedeta numarului de octombrie al revistei si pictorialul este unul incendiar.
Despre aceasta distinctie care i-a fost acordata, Beckinsale vorbeste cu umor: "Toata chestia asta cu titlul de cea mai sexy femeie din lume o sa-mi aduca ceva batai de cap. Nu poti sa primesti titlul asta si sa ai patru frati. O sa-mi iau bobarnace, capace", explica englezoaica, potrivit Tabu.

Dar sa nu credeti ca lui Kate ii displace ideea de a fi cea mai sexy femeie din lume. "Imi place ideea. Mi se pare ca trebuie sa-mi castig acest drept. Trebuie sa ies in lume si sa ma perfectionez la dansul la bara", a explicat actrita.

Kate a jucat in numeroase productii hollywoodiene inclusiv Pearl Harbor alaturi de Ben Affleck (2001), Underworld (2003), Van Helsing (2004) si Click (2006). Fie ca sunteti sau nu de acord cu decizia Esquire, englezoaica este cea mai sexi femeie a anului 2009, potrivit Rightcelebrity.

Click aici pentru articolul din Esquire si pentru galeria foto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.