Daca faima a 'ucis' turneul pe care Lady GaGa si Kanye West urmau sa il sustina in America de Nord incepand cu luna viitoare, interpreta 'Poker Face' a resuscitat jumatate din Fame Kills.
Una dintre cele mai controversate artiste ale momentului a confirmat faptul ca va porni in turneu fara West. Intrun interviu acordat vineri (2 oct.) inaintea evenimentului Billboard Women In Music, artista a declarat ca nu intentioneaza sa stea pe margine, chiar daca turneul ‘Fame Kills' a fost anulat.
"Am decis de comun acord sa anulam turneul. El (West) vrea sa ia o pauza, dar eu nu." - spunea GaGa. Potrivit Musichat, castigatoarea Rising Star Award isi va incepe turneul solo luna viitoare.

50 Cent: ‘Fame Kills' este ‘turneul gay'

50 Cent si-a cerut scuze pentru remarca facut la adresa turneului ‘Fame Kills' (care intre timp va merge mai departe fara Kanye West), sustinand ca nu a vrut sa supere pe nimeni atunci cand a spus ca turneul celor doi urmareste atragerea comunitatii gay, pentru a creste volumul vanzarilor.

"Nu am nimic impotriva lor (homosexualilor). Kanye este cool cu ei, se duce si le daruieste un clip. Va amintiti unde a avut premiera 808s & Heartbreak? La Ellen DeGeneres. S-a dus acolo sa si-l lanseze. Este constient de existenta comunitatii gay si vrea ca aceasta sa ii cumpere CD-urile. " - era declaratia facuta de 50 in cadrul unei emisiuni de radio newyorkez.

Interpretul ‘In da Club' a mai adaugat atunci ca ‘Fame Kills' este ‘turneul gay'. Declaratiile rappperului au atras dupa sine acuzatii grave, care il acuzau de discriminare.

Pentru a -si repara greseala, artistul a postat pe pagina sa web: "In cadrul interviului luat ieri de Angie Martinez, anumite comentarii pe care le-am facut au fost scoase cu totul din context. Cand m-am referit la turneul lui Lady GaGa ca fiind ‘turneul gay', eu doar am repetat ce am crezut ca ea a vrut sa reiasa din turneul sau anterior.Nu am avut intentia sa ofensez pe nimeni. Nu am nicio problema cu stilul nimanui de viata si nu am nimic cu Lady Gaga. Face o muzica grozava."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.