Comedia horror "Zombieland", povestea unor ucigasi de zombie, care va avea premiera in Romania pe 11 decembrie, este noul lider al incasarilor din Statele Unite, cu 25 de milioane de dolari dupa primul weekend de proiectie in cinematografe, anunta Internet Movie DataBase.
"Zombieland", primul lung metraj regizat de Ruben Fleischer, cu Woody Harrelson in distributie, este povestea a doi prieteni care decid sa se revolte impotriva unor zombi invadatori, arata NewsIn.

Liderul box office-ului american din ultimele doua saptamani, filmul animat "Cloudy with a Chance of Meatballs", a ajuns pe locul al doilea saptamana aceasta, cu incasari de 16,7 milioane de dolari in cel de-al treilea weekend de proiectie in cinematografe. Locul al treilea este ocupat de "Toy Story 1 si 2 3-D", reintoarcerea pe marile ecrane a filmelor de animatie de succes produse de Disney intr-o versiune tridimensionala, cu incasari de 12,5 milioane de dolari.

"Cloudy with a Chance of Meatballs" va ajunge pe marile ecrane din Romania pe 30 octombrie, iar prima pelicula "Toy Story" in varianta 3D va putea fi urmarit incepand din 9 octombrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.