Beyonce a primit trofeul de Woman of The Year in cadrul galei organizate de revista Billboard vineri, 2 octombrie.
Evenimentul anual are ca scop intocmirea unui clasament cu cele mai apreciate 30 de femei din industria muzicala. In acest an se pare ca alegerea locului intai a fost o misiune usoara, potrivit Musichat. Bill Werde, redactorul sef al publicatiei, a declarat: "Beyonce este o artista foarte talentata cu multiple discuri de platina, care imbina in mod clar calitatile excelente pe baza carora a fost creat trofeul Billboard Woman of the Year Award. Ea nu numai ca a influentat muzica pop cu hiturile si miscarile sale, ci a inspirat femeile de pretutindeni cu stilul sau unic, spiritul intreprinzator si implicarea in acte caritabile. Teoretic este posibil ca cineva de pe alta plabeta sa fi avut un an mai bun decat Beyonce, dar mi-e greu sa cred."

Si Lady GaGa s-a aflat printre premiantele anului 2009, fiind rasplatita cu Rising Star Award. Entuziasmata, interpreta ‘Paparazzi' a declarat: "In urma cu 12 luni nu mi-as fi imaginat ca voi fi aici pentru a ridica acest premiu."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.