Regizorul Emir Kusturica ii va construi un monument in marime naturala prietenului sau Johhny Depp, in satul sarb Drvengrad, care a fost proiectat chiar de cineast, informeaza presa americana.
'"Johnny Depp este popular, este prietenul meu, un artist serios si in acest moment foarte stimat. I-a placut ideea mea, a ras cand i-am propus si mi-a trimis proportiile sale pentru monument", a anuntat Kusturica in cotidianul sarb Blic, potrivit NewsIn.

"Statuia va avea marime naturala si va fi imbracata precum in Piratii din Caraibe, dar m-am mai gandit si la alte detalii interesante", a spus regizorul.

Kusturica a precizat ca monumentul va fi asezat in satul Drvengrad, intr-o piata care poarta numele cineastului rus Andrei Tarkovski.

Drvengrad, orasul de lemn creat de Kusturica, este un sat folcoric sarb cu case in stil traditional, situat in Makra Gora, o zona montana in estul Serbiei. Strazile si pietele satului poarta nume de actori, cineasti, sportivi si alte personalitati preferate de Kusturica.

Monumentul lui Depp va fi inaugurat in ianuarie 2010 cu ocazia festivalului de cinematografie Kustendorf, in cadrul caruia va fi prezentata o retrospectiva a filmelor celebrului actor.

Cei doi artisti au lucrat impreuna la pelicula lui Kusturica "Suenos de Arizona" in 1993. La sfarsitul anului 2010 va incepe productia unei pelicule a lui Kusturica despre Pancho Vila si Revolutia mexicana in care Depp va fi protagonist, alaturi de Salma Hayek si Predrag Miki Manojlovic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.