Cantaretei Nelly Furtado i-a fost oferit jumatate de milion de dolari pentru a poza in celebra revista pentru barbati Playboy.
Din nefericire pentru masculii care doreau sa o vada pe cantareata in „Costumul Evei", Nelly a refuzat oferta. Potrivit Musichat, din declaratile acesteia reiese ca nu a fost tentata de oferta deoarece nu vrea sa se laude cu asa ceva si in plus o astfel de aparitie i-ar periclita cariera muzicala.

Cantareata Nelly Furtado a dezvaluit ca a refuzat oferta de 500.000 de dolari venita din partea celebrei reviste pentru barbati, Playboy, pe motiv ca nu voia sa se "laude" cu asa ceva la 22 de ani, potrivit BestMusic.

In prezent, Nelly Furtado este hotarata sa analizeze de doua ori oferta, inainte de a lua o decizie sigura, si nu ezita sa spuna ca daca la 40 de ani i s-ar ivi din nou ocazia sa apara in Playboy ar raspunde afirmativ.

In alta ordine de idei, Nelly Furtado a fost coplesita de succesul pe care l-a avut inca de la debut: "A fost prea mult, prea devreme. Dupa doi ani de turnee si petreceri, am stat ore intregi singura, in casa din LA, privind podeaua".



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.