Dupa ce a mai fost casatorita cu actorul Sean Penn si regizorul britanic Guy Ritchie, diva muzicii pop se afla in fata celui de-al treilea mariaj.
Cantareata in varsta de 51 de ani pare ca s-a hotarat in privinta viitorului relatiei cu iubitul ei Jesus, in varsta de doar 22 de ani, si declara ca nu exclude ideea unui mariaj.

Potrivit ContactMusic, Madonna vrea sa faca o nunta mare pentru a arata tuturor cat de indragostita este de iubitul ei."Stie ca asta vrea si Jesus. Are prea multe amintiri placute de la celelalte ceremonii ale sale, asa ca nu poate face o exceptie de data aceasta. Cu certitudine isi doreste un eveniment amplu si extravagant", a declarat un apropiat al cantaretei.

Constienta ca relatia cu Jesus a surprins pe multa lume, Madonna vrea sa demonstreze ca aceasta nu este doar o criza a varstei si ca sentimentele ei pentru tinerelul Jesus sunt pe deplin reale.

“Nu vreau ca prietenii si familia mea sa creada ca trec prin criza varstei mijlocii. Nu vreau ca oamenii sa creada ca am innebunit”,
a spus cantareata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.