Regele muzicii pop le considera pe Printesa Diana, Tatum O'Neal si Brooke Shields, cele trei mari iubiri ale lui.
In interviurile inregistrate de bunul sau prieten, Shmuley Boteach, Michael Jackson vorbeste si despre femeile din viata lui.

Megastarul o descrie pe Printesa Diana, cu care a fost prieten, ca fiind genul lui. "Era buna, am iubit-o foarte mult…Era genul meu, cu siguranta", spune artistul despre Printesa Inimilor.

De asemenea, Michael a mentionat-o si pe fiica lui Ryan O'Neal, actrita Tatum O'Neal, cu care a avut o relatie la inceputul carierei sale. "Cand o tineam de mana ma simteam in Rai. Era pura magie. Era mai bine decat sarutul, era mai bine decat orice altceva. Tin minte ca am iesit odata intr-un club, iar eu nu obsinuiam sa merg in cluburi, care se numea The Roxy. Si imi amintesc cum canta orchestra si eu stateam la masa, iar sub masa ea ma tinea de mana si eu ma topeam... Ea a fost una dintre iubirile vietii mele. Cred ca si ea m-a iubit la fel de mult precum am iubit-o eu. Am iesit impreuna mult timp. Fotografiile ei imi impanzeau peretii, erau pana si pe oglinda, pe peste tot", spune Michael, potrivit ContactMusic.

Mai tarziu, regele pop a iesit si cu actrita Brooke Shields, pe care a cunoscut-o la decernarea premiilor Oscar. "Am schimbat numerele de telefon, iar eu nu am putut dormi toata noaptea, am cantat, m-am invartit prin camera, eram atat de fericit! A fost fantastic", povesteste megastarul.

Michael a vorbit si despre casatoria cu Lisa Marie Presley si povesteste cat de dezamagit a fost cand a vazut ca sotia lui nu vroia sa aiba copii cu el. "Inainte sa ne casatorim mi-a promis ca o sa avem copii, trebuia sa fie primul nostru proiect. Asa ca am fost zdrobit de durere, tineam in brate tot timpul papusi si plangeam, asa de tare mi-am dorit sa am copii".

Interviurile lui Boteach, care au fost facut publice la trei luni de la moartea megastarului, au fost inregistrate intre 1999 si 2001.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.