Deoarece seamana foarte mult cu Marilyn Monroe, Gina Pistol a pus mana pe un contract avantajos cu o cunoscuta marca de whisky.
„Acum merg cu echipa Jack Daniel's, in zece orase din tara. Ei ma transforma in Marilyn Monroe si cant live melodia „Happy Birthday, Mr President" (n.r. - „La multi ani, domnule presedinte"). Am devenit Marilyn Monroe de profesie", a declarat Gina, pentru Click!

De asemenea, fostul iepuras Playboy are si calitatile necesare pentru a deveni cantareata, ea fiind asaltata cu multe astfel de propuneri. Surprinzator, vedeta a spus pas tuturor acestor oferte, chiar daca avantajele financiare i-ar cam fi suras.

„As fi penibila sa ma apuc de cantat la 29 de ani. Le las pe altele sa faca asta, desi eu cant destul de bine. Chiar am voce, dar nu m-a tentat niciodata sa ma lansez in muzica, desi stiu ca as fi castigat o gramada de bani",
a mai spus vedeta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.