Daca Bogdan Popoiag (foto dreapta) a pierdut procesul cu Dan Balan (O-Zone) - foto stanga, in care revendica paternitatea succeselor trupei, in schimb si-a castigat in instanta mandria. Caci, recent, la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti, fostul inginer de studio al defunctului grup O-Zone a castigat in recurs impotriva acuzelor de calomnie aduse de liderul grupului ce a pus pe jar intreaga Europa - Dan Balan.

Primul proces s-a incheiat cu infrangerea lui Popoiag: pentru ca in instanta nu s-a probat ca este compozitor de drept al succeselor O-Zone, Bogdan Popoiag trebuie sa-i plateasca lui Dan Balan 60 de milioane lei daune morale. Popoiag a facut imediat recurs, procesul fiind inca pe rol. in schimb, in al doilea proces, cel in care Dan Balan il acuza de calomnie pe Popoiag, cel din urma a avut castig de cauza definitiv. Compozitorul Bogdan Popoiag s-a facut cunoscut datorita colaborarii sale directe cu Marius Moga, dar si datorita proiectului muzical Unu'.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.