Despre relatia dintre Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac a curs multa cerneala in presa. Ultima barfa care circula prin targ anunta despartirea lor definitiva. Surpriza insa, weekendul trecut cei doi l-au petrecut la mare, impreuna, mai indragostiti ca oricand. Mai mult, Ion Ion Tiriac, care de obicei refuza sa discute despre viata sa personala, a dezmintit cu vehementa pentru Libertatea zvonurile lansate de carcotasi. Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac se iubesc de mai bine de trei ani.

Desi au trecut printr-o perioada mai dificila (vezi dosarul "Cocaina pentru VIP-uri", in care ambii au fost implicati), problemele cu care s-au confruntat i-au determinat sa se apropie si mai mult unul de celalalt. Cei doi amorezi s-au logodit la sfarsitul anului trecut si au facut planuri pentru casatoria lor. La momentul respectiv, apropiatii lor sustineau ca nunta acestora va avea loc in vara acestui an.

Dar cei doi si-au amanat-o, dornici de o perioada mai lunga de liniste. insa zvonurile privind un "scandal in Paradis" au circulat cu insistenta in aceste zile. Ileana Lazariuc declara cu ceva timp in urma pentru Libertatea ca in fiecare cuplu mai intervin discutii si certuri. si se pare ca o astfel de discutie a dat nastere barfelor. in plus, acum doua saptamani Ion Ion a fost vazut singur la mare, in timp ce Ileana isi vizita bunica la Chisinau.

Mai mult chiar, carcotasii sustineau ca Ion Ion Tiriac ar fi dat-o afara din casa pe Ileana. insa, surpriza: cei doi tineri au fost vazuti weekend-ul trecut impreuna la mare, in ipostaze extrem de tandre. Ileana si Ion Ion au plecat vineri din Bucuresti cu scopul sa se relaxeze cateva zile pe Litoral. Cei doi s-au cazat la Rex, hotelul lor preferat, au facut plaja si au petrecut cu cativa amici pe terasa hotelului, apoi au dansat intr-un club.

Rugat sa comenteze zvonurile despartirii, Ion Ion Tiriac ne-a declarat: "Ce sa comentez? Nu sunt adevarate. Noi suntem impreuna, nu ne-am certat si nici nu ne-am despartit! Daca Ileana a fost o saptamana la Chisinau si a stat la bunica ei, iar eu am fost la mare singur, nu inseamna ca ne-am despartit! Acum am venit la mare pentru cateva zile impreuna. Mai multe nu am ce sa spun!"


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.