Actrita Sarah Michelle Gellar si sotul ei, Freddie Prinze Jr., sunt fericiti sa anunte venirea pe lume a primului lor copil, Charlotte Grace Prinze
Sarah a nascut sambata, potrivit purtatorului ei de cuvant, anunta DailyMail. Cei doi actori s-au cunoscut in 1997, pe platourile de filmare la productia "I Know What You Did Last Summer" si s-au casatorit in anul 2002. Actrita si-a schimbat numele cu cel al sotului cu ocazia aniversarii a cinci ani de casatorie.

Cel mai celebru rol al actritei ramane personajul Buffy Summer, din seria 'Buffy, The Vampire Slayer'. Desi a renuntat la rol in 2003, inca mai circula zvonuri despre derularea filmarilor pentru continuarea serialului.

Intre timp, fanii o vor putea urmari in curand in rolul unei femei sinucigase in filmul Veronika Decides to Die, programat pentru lansare in sua in noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.