Fostele componente ale grupului britanic Spice Girls se gandesc sa se reuneasca pentru a doua oara, a dezvaluit, intr-un show de televiziune, Geri Halliwell, cea care, de altfel, a fost prima care a parasit grupul, in mai 1998, scrie presa de specialitate de peste Ocean.
"Eu si fostele mele colege din Spice Girls suntem, inainte de toate, prietene. Ne intalnim, discutam si avem planuri creative. De pilda, acum strangem informatii despre posibilitatea...Dar nu as vrea sa spun mai multe acum. Avem un plan si nu vrem sa-l dezvaluim deocamdata", a spus Halliwell, potrivit NewsIn.

Declaratiile cantaretei au venit la o zi dupa ce ea s-a intalnit cu alte trei foste componente ale formatiei, Emma Bunton, Mel B si Mel C. A cincea Spice Girl, Victoria Beckham, nu a fost prezenta la intalnire.

Grupul Spice Girls si-a castigat celebritatea in 1996, datorita piesei "Wannabe", inclusa pe un album vandut in peste 65 de milioane de exemplare. Dupa plecarea lui Geri Halliwell, trupa a mai rezistat, in formula de patru, pana in 2001. Grupul s-a reunit in 2007, insa fara prea mult succes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.