Blonda trupei Sexxy, Giulia, simte ca i s-a apropiat sorocul si a inceput sa faca aluzii cum ca pasul spre starea civila este iminent. Alesul interpretei este impresarul sau si al colegei sale de trupa, Bogdan Jianu, cu care este impreuna de o multime de timp, fiind considerati unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul autohton. "Suntem de cinci ani impreuna, iar lui Bogdan nu prea am ce sa-i reprosez.

Stiu ca suna prea frumos ca sa fie adevarat, dar asta e. Ne potrivim de minune si cred ca suntem facuti unul pentru celalalt. Mi-e greu sa spun ce anume l-a atras pe Bogdan la mine. Prima oara m-a vazut la stirile Pro TV. I-a placut, in primul rand, felul in care am vorbit si apoi modul in care aratam. Ce sa mai, lui Bogdan i-a placut cam tot, cu calitatile si defectele inerente."

Musai logodna pe malul Senei

Ca o dovada ca au intentii serioase, Bogdan si Giulia vor musai o logodna in aceasta toamna, dar nu oriunde, ci taman la Paris. (Asa planuia si proaspatul "burlac" Dinu Maxer, care tot anunta periodic o logodna romantica pe malurile Senei cu iubita sa Nicoleta Luciu, insa pana la urma fosta Miss Romania s-a cam plictisit si l-a parasit.) "In septembrie, mergem la Paris, ca sa ne logodim simbolic pe Sena.

Am ales acest loc deoarece acolo ne-am indragostit pentru a doua oara. Dupa logodna, vom anunta si nunta, care va fi, cel mai probabil, anul viitor", ne-a deconspirat planurile matrimoniale viitoarea mireasa, care a transat rapid incomoda intrebare referitor la cum ar reactiona daca un barbat insurat i-ar solicita o noapte impreuna sau i-ar propune sa-i fie amanta: "Pentru ca cineva sa-ti ceara sa accepti asa ceva, trebuie sa te invarti in cercuri cel putin dubioase, sa ai un look usuratic si o personalitate pe masura.

Daca mi s-ar fi intamplat asa ceva, cu siguranta as fi reactionat intr-un mod violent, in masura in care firea mea pasnica mi-ar fi permis acest lucru". Si pentru ca tot a intrat pe taramul destainuirilor, Giulia ne-a mai marturisit in final si ca a renuntat la feciorie la 19 ani in deplina cunostinta de cauza: "E o varsta potrivita, zic eu. La 19 ani nu eram nici copila, insa nici prea matura. Amintirile legate de acest eveniment sunt doar simple amintiri - nici frumoase, nici urate", a conchis intelept interpreta.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.