Mult asteptata pelicula "Ocean's Twelve", regizata de Steven Soderbergh si cu o distributie de exceptie - Julia Roberts, Brad Pitt, George Clooney, Matt Damon si Catherine Zeta Jones - a avut, miercuri seara, premiera la Hollywood, informeaza presa internationala.

Catherine Zeta Jones, care joaca rolul unui agent sub acoperire, a sosit la Grauman's Chinese Theatre, insotita de sotul sau, actorul Michael Douglas.

Pitt, care a venit fara sotia sa, Jennifer Aniston, a pasit pe covorul rosu alaturi de Matt Damon, Bruce Willis, Andy Garcia si Sharon Stone. Pitt a declarat ca ar fi foarte fericit sa mai joace alaturi de Zeta Jones, cei doi discutand chiar despre realizarea unui musical. George Clooney a venit insotit de iubita sa, prezentatoarea britanica de televiziune Lisa Snowdon, si de mama sa, Nina. El a glumit pe seama faptului ca partenerul sau de film Brad Pitt a fost pana de curand profund afectat de faptul ca titlul de cel mai sexy barbat de pe planeta i-a revenit anul acesta aratosului actor britanic Jude Law.

Julia Roberts nu a fost prezenta la premiera preferand sa ramana alaturi de gemenii sai care au venit pe lume cu aproape doua luni mai devreme decat era programat.

Conform unei informatii de ultima ora publicate de tabloidul britanic "The Sun" se pare ca unul din gemenii vedetei, micuta Hazel, are probleme respiratorii destul de serioase, fiind tinuta in continuare la sectia de terapie intensiva.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.